Het andere webhostingbedrijf

Wij beweren het andere webhostingbedrijf te zijn. Maar wat betekent dat dan? Dat leggen we graag aan je uit.

Als je bij ons je webhosting onderbrengt of voor het eerst een website wilt, dan kun je rekenen op de allerbeste service en zullen wij niet rusten totdat u daadwerkelijk online bent. Ook leren wij je het zelf te doen. Daarbij kiezen we duidelijk voor WordPress. En halen wede hulp van Youtuber Ferdy Korpershoek. Die maakte een prachtig tutorial in het Nederlands over hoe je een WordPress site bouwt. Met gebruik van Elementor, een enorm mooie paginabouwtool. De video vindt je hieronder.

Ook ondersteunen wij mensen die om wat voor reden dan ook niet zomaar op internet kunnen posten, hosten of werken, vanwege onderdrukking of een onwelgevallig regime.

Als laatste is het een must om arbeidsgehandicapt te zijn, wil je bij ons werken. Want dat is onze filosofie. Gehandicapt wil niet zeggen arbeidsongeschikt.

wij hosten op de modernste, van ssd-opslag voorziene en in nerderland gehoste servers.
Wij hosten uitsluitend op Nederlandse servers. Ook ondersteunen wij mensen die vanwege onderdrukking niet in hun thuisland kunnen hosten.

Websites bouwen kun je leren.

Om goed een perfecte website te bouwen hoeft je geen Bill Gates te heten en ook geen 100 jaar leren programmeren.

WordPress is het ideale platform om al je wensen mee te realiseren. van webshop tot voorlichtingssite of fotografiegalerij, je maakt het met WordPress.

Dank aan Ferdy Korpershoek voor het maken van deze uitstekende uitleg. Zijn YouTube kanaal vindt je hier.

%d bloggers liken dit: